fbpx

Anita + Zoli

Etyeki esküvő a Rókusfalvy Birtokon

Anita és Zoli egy gyönyörű, romantikus esküvői helyszínt választott, ahol idilli környezetben ünnepelhettek szeretteikkel. A Rókusfalvy Birtok környezete és a domboldalról elénk táruló panoráma festői szépségű, így a násznép élvezheti a természet közelségét és minden adott egy igazán családias hangulatú menyegzőhöz és a hajnalig tartó mulatsághoz.

Bár október végén az időjárás kicsit (nagyon) átírta a programot – konkrétan úgy esett az eső, mintha dézsából öntenék –, menyasszonyunk fülig érő mosollyal készülődött koszorúslányai társaságában a szobájában, Zoli pedig izgatottan várta, hogy végre megpillanthassa és magához ölelhesse Anitát. Nyilván mi is nagyon számítottunk egy csodás kültéri szertartásra, illetve a naplementés fotózásra a szőlősben sétálgatva, de be kellett érnünk néhány lopott perccel, amit a szabadban tölthettünk a párral, bőrig ázás nélkül.

Ilyenkor nagyon szerencsés, hogy ketten vagyunk és különböző szemszögből fényképezhetünk, hisz kis idő alatt is változatos fotósorozat készülhet. Nem ez volt az első eset, hogy 10-20 perc jut a „kreatív fotózásra” (nem szeretjük ezt a kifejezést), de egy ilyen helyzetben minden lehetőséget ki kell használni. Természetesen maximális összhangban kell együttműködni a többi szolgáltatóval, valamint az ifjú párral, hogy legalább a hangulat felhőtlen legyen – ha már az égboltnak nem jött össze…. 🙂 🙂 🙂

SHARE