fbpx

Kata + Pierre-Louis

Francia - magyar esküvő Budapesten

Ennél tökéletesebb nyárbúcsúztató partit nem is szervezhetett volna Kata és Pierre Louis, akik augusztus 31-én mondták ki azt a bizonyos bűvös IGENT-t a Jáki kápolnában.

Na de kezdjük az elején! A Hotel Nemzeti Budapest – Mgallery hotelben készültek mindketten és csak a kápolnában pillanthatták meg egymást először. Ez nagyon emlékezetes maradt számunkra is, mert a romantikus bevonulást követően pár perc néma csönd következett „GYŰRŰK KERESÉSE” címszóval. Szerencsére előkerültek a nélkülözhetetlen karikák, de így bőven volt idejük szemügyre venni egymást és fokozni az izgalmakat.

Az esküvői szertartás csodás volt, a Jáki kápolnának amúgy is van egyfajta varázsa, amit nem lehet szavakkal leírni. Ezután egy állófogadás következett a borostyánnal borított Kerengőben, majd az ünnepi vacsora és esti mulatság a reneszánsz díszaulában. A pár fotózására mindössze 20 perc jutott, de a romantikus helyszínnek köszönhetően elég volt egy rövidke sétát tennünk a környéken és így gyorsan visszaérhettek a vendégekhez.

Meg kell jegyeznünk, hogy ezen az esküvőn volt részünk a legfergetegesebb „bevonuláson”, a pár megadta a módját. Ahogyan Kata és Pierre Louis betette a lábát a terembe, megszólalt a zene, a hangulat a tetőfokára hágott, körbetáncolták az asztalokat, a barátaik és családjuk pedig úgy ünnepelték őket a nap további részében is, mint ahogyan a világsztárokat szokták éljenezni. Fantasztikus élmény volt számunkra is…

 

Akik nélkül ez a nap nem jöhetett volna létre:

Catering: Pearl Event and Wedding
Virág, Dekor: Girl in Red Shoes
Menysszonyi ruha: Daalarna
Öltöny: Confident Paris
Fejdísz: Trangoni
Smink: Murvai Eszter
Ceremóniamester: Belényi Zoltán
DJ: DJ OMEK
Torta: Egy csipet torta

SHARE