fbpx

„Már messziről mosolyog, rám nevet a fáról. Mintha csak azt suttogná: szedjem le az ágról.”

Az alábbi jegyes fotósorozat helyszínéül egy derecskei almáskert szolgált. Most először jártunk itt, de az biztos, hogy nem utoljára. Imádtuk ezt a témát: a fák roskadásig tele voltak zamatos, lédús gyümölcsökkel, szinte érezni lehetett illatukat a levegőben.

A ’terep’ ugyan a mi ötletünk volt, Fanni és Janó teljes mértékben azonosulni tudtak vele.  Két szuper kelléket hoztak magukkal: almaszedéshez egy fonott kosarat, illetve egy kockás pokrócot a fűben heveréshez… más nem is hiányzott. Ismét egy szuper párt ismerhettünk meg, akiknek kétségen kívül fantasztikus esküvőjük lesz… alig várjuk.

 01-jegyes-fotozas-derecske 02-jegyes-fotozas-budapest-debrecen-nyiregyhaza 03-film-is-not-dead-apple-farm 04-apple-farm-engagement-session 05-jegyes-fotozas-almaskert-derecske 06-fuji400h-fine-art-engagement-session 07-jegyes-fotozas-fuji400h-derecske 08-fine-art-engagement-session-apple-farm 09-jegyes-fotozas-derecske-almaskert 10-fine-art-engagement-session 11-jegyes-fotozas-derecske 12-jegyes-fotozas-debrecen-nyiregyhaza-budapest 13-derecske-almaskert-jegyes-fotozas 14-jegyes-fotozas-debrecen-budapest 15-kez-a-kezben-jegyees-fotozas 16-dreamlabphoto-jegyes-fotozas-budapest-debrecen-nyiregyhaza 17-jegyes-fotozas-budapest 18-fine-art-jegyes-fotozas-budapest 19-jegyes-fotozas-budapest-debrecen-derecske 20-almaskert-jegyes-fotozas-budapest-debrecen 21-almaskert-jegyes-fotozas-derecske 22-jegyes-fotozas-dreamlabphoto 23-jegyes-fotozas-derecske 24-jegyes-fotozas-derecske 25-jegyes-fotozas-derecske

Dev/Scan: Carmencita Film Lab

SHARE