fbpx

Kik vannak a kulisszák mögött?

Koszta Beáta és Tóth Gergő – mi testesítjük meg a Dreamlab csapatát. Bár a magánéletben is egy párt alkotunk, a Dreamlab-ba is közösen vágtunk bele, hatalmas szenvedéllyel. Ez nagy pozitívum a közös munka során, hisz teljesen összehangolva dolgozhatunk, egymást segítve, ugyanakkor a fotózások után ki-ki a saját szemszögéből megörökített képekkel tér haza. Rajongunk az esküvőkért. Minden apró részletüket imádjuk: az arcokon lévő izgalmat, az érintéseket, öleléseket, a könnycseppeket, a fogadalmakat… részese lenni és emléket állítani mások boldogságának, leírhatatlanul fantasztikus érzés.

Hasznos információk

Gyakran ismételt kérdések

Fotózás, ahogy mi szeretjük...

Törekszünk arra, hogy az eseményeket dokumentálva örökítsük meg, hogy az elkészült fotósorozat egy „kerek történet” legyen. Nem szeretnénk senkit beleerőltetni egy ’mű’ környezetbe, kerüljük a nem életszerű helyzeteket, az aktuális (egyben múló) trendeket. Hisszük, hogy évtizedek múlva azokat a képeket lesz jó visszanézni, amelyek igazán személyesek és őszinték.

Helyszín és kellékek

A legjobb választás egy olyan helyszín, ami közel áll hozzád / hozzátok (egy emlékezetes randi / kedvenc park / városrész / vagy akár az otthonotok). Jöhet néhány személyes kiegészítő, hogy igazán egyedi képsorozatot alkothassunk. Mit értünk ez alatt? Nos, anno a mi esküvői fotózásunk helyszíne Tokaj volt – mert itt történt az első csók – a kellékek pedig: a dédnagypapa öreg Tisza rádiója, a karos széke, a nagymamától örökölt pokróc és horgolt vállkendő. Ezek igazán különlegessé varázsolták a képsorozatot…

Szeretjük az analóg technikát, vagyis a filmet…

Azt hiszed, hogy ez elavult dolog a digitális világban? Cseppet sem. Egyfajta varázsa van annak, hogy az expo gomb lenyomása után a szalagra kerül az általunk megálmodott kép, és nem egy memóriakártyára. A színvilág pedig páratlan, kifinomult. Ajánljuk mindazoknak, akik igazán egyedi képekre vágynak. A digitális képek utómunkája során is filmes hatásra törekszünk, meleg tónusokkal és természetes színekkel.

Hol élünk, hol fotózunk?

Jelenleg Győr mellett, Lébényben élünk, de az egész ország területén vállalunk fotózásokat, a távolság természetesen nem akadály!

Hány képet kaptok utómunkázva és hányat nyersen?

Röviden: mindet és egyet sem!
Kizárólag válogatott, utómunkázott fotósorozatot adunk át, nyers képeket nem. Tehát nem csak néhány retusált fotótok lesz, valamint nem fogtok viszontlátni 'speciális' effekteket (amikor minden kép más stílusban ’pompázik’). A végeredmény egységes, mindenféle giccstől mentes… szép.

Mikor és hogy kapjátok meg a képeket?

Minden átadott képet egyesével editálunk, ami egy hosszabb folyamat, körülbelül 4-6 hetet vesz igénybe egy esküvői sorozat (a jegyes/páros és családi/baba fotózások utómunkája 1-2 hét). A képeket egy online galériában nézhetitek meg, amely jelszóval védett, a nagy felbontású képeket pedig egy online felületről tudjátok letölteni.

Fotóalbum

Az általatok legjobbnak ítélt képekből tudunk albumot is készíteni (Kodak Endura 300g-os papírra kerülnek a nyomatok, a méret és a borító színe választható). Előkészítjük a mintát, ami ha elnyeri a tetszéseteket, pár héten belül már a kezetekben foghatjátok és lapozhatjátok is az albumotokat!

Mi szükséges ahhoz, hogy lefoglaljatok minket az esküvőtökre?

Írjatok pár sort magatokról és az esküvőtök körülményeiről. Ha szimpatikus az ajánlatunk, mielőbb érdemes összehozni egy online (pl. skype) vagy személyes találkozót, hogy tudjunk egy kicsit beszélgetni, megismerni egymás elképzeléseit. Mindnyájunk érdeke a közös szimpátia! Ezt követi a szerződés aláírás és az előleg kifizetése, ez után már biztos, hogy ott leszünk az esküvőtök napján mi is, hogy megörökítsük a legszebb és legemlékezetesebb pillanatait.