fbpx

Ha kültéri fotózásról van szó, mindenki a jó időt, a nyarat várja és a szikrázó napsütést. Pedig minden évszaknak megvannak a maga szépségei, még a télnek is. És ha van olyan szerencsénk, hogy egy hólepte fenyves legyen a háttér a jegyesfotózás során, abból egész jó fotósorozat születhet.

Szerintünk ezekkel a képekkel bebizonyítottuk, hogy hidegben is lehet romantikus képsorozatot készíteni. A mínuszok pedig még több összebújós, egymást melengető helyzetet teremtenek. Barbara és Barnabás – még a nevük is jól hangzik együtt, és igazán kivételes párost alkotnak. Barnus alapvetően nem szeret fényképezkedni, de azt monda: „Barbi kedvéért nagyon szeretek!” 🙂 – így a fagyos januári időre fittyet hányva, tapostuk a havat és vadásztuk a legszebb fényeket az erdőben.

A nagy nap tavasszal lesz, egy csodaszép farmon. A Debrecen közeli TB-RANCH pajtaesküvők számára biztosít helyszínt, ajánljuk mindazoknak, akik kicsit lazább, rusztikus, természetes körülmények között mondanák ki az IGEN-t.

Már alig várjuk! 🙂

Ha hozzád is közel állnak az érzelmes, időtálló képek, fordulj hozzánk bizalommal. Kattints IDE és kérj egyedi árajánlatot!

barbi_barnus_blog_01 barbi_barnus_blog_02 barbi_barnus_blog_02_2 barbi_barnus_blog_03 barbi_barnus_blog_04 barbi_barnus_blog_05 barbi_barnus_blog_06 barbi_barnus_blog_07 barbi_barnus_blog_08 barbi_barnus_blog_09 barbi_barnus_blog_10 barbi_barnus_blog_10_2 barbi_barnus_blog_11 barbi_barnus_blog_12 barbi_barnus_blog_13 barbi_barnus_blog_14 barbi_barnus_blog_15 barbi_barnus_blog_16 barbi_barnus_blog_17 barbi_barnus_blog_18 barbi_barnus_blog_19 barbi_barnus_blog_20 barbi_barnus_blog_21 barbi_barnus_blog_22 barbi_barnus_blog_23 barbi_barnus_blog_24 barbi_barnus_blog_25

SHARE