fbpx

Ha hideg van és fúj a szél…

Ha nem nyáron készülnek rólatok fotók, hanem ősszel vagy télen, az nagyon is jó dolog.  Nincs tikkasztó hőség, így kifejezetten jól esik összebújni és melengetni egymást. Fázni fogtok? Igen, egy kicsit, aztán kis idő elteltével már észre sem veszitek. Kabát helyett inkább öltözzetek rétegesen, válasszatok kötött holmikat. Ha pedig szeretnétek, hogy a kutyusotokkal együtt is készüljenek képek, mindenképp hozzátok magatokkal.

Mit szeretünk a legjobban, ebben a sorozatban? A szélfútta hajtincseket, a gyönyörű őszi színeket és a képekből áradó őszinte szeretetet.

01-nyiregyhaza-jegyes-fotozas 02-eljegyzesi-gyuru-dreamlab 03-dreamlab-jegyes-fotozas-nyiregyhaza 04-osz-jegyes-fotozas-dreamlab 05-jegyes-fotozas-nyiergyhaza-osz-napsutes 06-dreamlab-photography-eljegyzes 07-jegyes-fotozas-skot-juhaszkutya 08-jegyes-fotozas-menyasszony-nyiregyhaza 09-jegyesek-dreamlab-szerelmes-par 10-jegyes-fotozas-gyuru 11-dreamlab-photography-eskuvo 12-dreamlab-esession 13-eljegyzesi-gyuru-dreamlab 14-dreamlab-eskuvoi-fotozas-fine-art 15-nyiregyhaza-oszi-jegyes-fotozas 16-dreamlab-eskuvoi-fotozas 17-jegyes-fotozas-csok-fine-art 18-fine-art-eskuvoi-fotozas

SHARE