fbpx

Monoszló

Simon Teodora Workshop - Liszkay Kúria

Talán nem titok, hogy a Fine Art esküvői fotós stílus rabjai vagyunk, egyre több fotóssal együtt az országban. Amikor Simon Teodóra Instagramján feltette a nagy kérdést, hogy lenne-e érdeklődő a workshopjára, szinte azonnal jeleztük, hogy ott a helyünk! Nem csoda, hisz nagyon izgalmasnak ígérkezett a legjobbaktól tanulni. A többes szám azért van, mert Teó mellett a Wed Over Hills teljes csapata is jelen volt. A helyszín pedig a csodás Liszkay Kúria, így a Balaton-felvidéken töltöttünk két olyan napot, hogy húúúú… szavakba sem lehet önteni, hogy mennyire inspiráló volt számunkra ez a program.

Teó, Roky és Herman Peti előadásai nagyon érdekesek és tanulságosak voltak. Jó volt látni, hogyan is dolgoznak ők, milyen praktikákkal instruálják a modelleket, illetve hogyan válogatja és utómunkázza Roky a képek közül a legjobbakat. Kifejezetten örülünk annak, hogy megismertünk néhány lelkes szakmabeli embert, hisz Teónak hála remek csapat jött össze.


Helmeczi Dórit is megismerhettük, aki a legjobb hazai esküvőszervező, a 
Budapest Wedding megálmodója. Csodás esküvőket szerveznek hazánk leggyönyörűbb helyszínein, a háttérben természetesen rengeteg kreativitás, munka és egy jól összeszokott csapat áll.

Hatalmas köszönet Teónak a szervezésért és a befektetett energiáért! Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, akik segítettek neki a workshop megvalósulásában!

Wed Over Hills
Simon Teodóra
Rokolya Zsolt
Herman Péter
Szervezés: Weddings by Lilla Kalmár
Dekoráció: Blush Wedding Decor
Helyszín: Liszkay Borkúria – Monoszló
Ruha: Orsi Bakacs Bridal
Öltöny: Stan Ahuja
Smink: Wedding Pure Studio
Modellek: Vilcsek Réka, Ferenczi Ádám
Cipő: Heels Budapest
Székek: Amerikaiszék
Boldogság kapu: Bucek Fabrication
Film: Egyed Zsófia
Werk fotók: Lövey Réka, Kérges Máté

SHARE